Denne blog handler om ost. Alle slags ost, men især danske håndværks-oste.
Efter talrige fusioner og nedlæggelse af mindre, danske mejerier var dansk ost generelt blevet en smagløs, massefremstillet affære.
Men godt støttet af danske gourmet-kokke har mejerierne nu genopdaget de gamle dyder, og gode danske oste er i fremgang.
Den udvikling vil vi følge tæt. Så hit med osten!
Kommentarer og idéer er velkomne.
Skriv til poulha#gmail.com
(erstat # i adressen med et @ - beskyttelse mod spam, you know ...
Efter talrige fusioner og nedlæggelse af mindre, danske mejerier var dansk ost generelt blevet en smagløs, massefremstillet affære.
Men godt støttet af danske gourmet-kokke har mejerierne nu genopdaget de gamle dyder, og gode danske oste er i fremgang.
Den udvikling vil vi følge tæt. Så hit med osten!
Kommentarer og idéer er velkomne.
Skriv til poulha#gmail.com
(erstat # i adressen med et @ - beskyttelse mod spam, you know ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar