Camilla Bojsen-Møller: Ost på bordet - guide, opskrifter og tilbehør, Samvirke 2015, 1. udgave, 151 sider. Osteguide og kogebog med 40 madopskrifter, der alle har ost som tema.
Biblioteket Saxo
Juliet Harbutt: Alverdens oste, Atelier 1999, 1. udgave, 256 sider
Guide til alverdens oste, inklusive 100 opskrifter med ost som vigtig ingrediens.
Biblioteket Saxo
Roz Harbutt, Denny & Juliet: Kokkens bog om oste, 1999, 256 sider
Biblioteket Atelier
Kirsten Iversen: Bogen om ost - mild moden mangfoldig - lav din egen ost, Niche 2011, 135 sider.
Grundig og vidende bog om ost, inklusive ostens kulturhistorie, biologi og kemi, ostetyper, ostefremstilling, osterecepter, opskrifter med ost.
Biblioteket Saxo Hjemmeproduktion Hjemmeriet
Kirsten Iversen: Hjemmelavet Ost, Klematis 2001, 72 sider
Biblioteket Hjemmeproduktion
Kirsten Iversen: Hjemmeosteri : Opskrifter og gode råd til hjemmemejeristen. Dansk Hjemmeproduktion 2011, 15 sider.
Biblioteket
Kirsten Iversen: Opskriftshæfte til ostelavning, Hjemmeproduktion.dk
Grundig trin-for-trin vejledning i ostefremstilling for hytteost, camenbert, brie, castello, feta, ost i olie, havarti, danbo, ricotta og flødeost. Med tegninger.
Hjemmeproduktion
J M Buch Kristensen: Osteteknologi, Erhvervsskolernes Forlag 2008 (3. udg.), 279 sider.
Lærebog i ostefremstilling for mejeriteknologer. Beskriver detaljeret fremstillingsprocessen ved de fleste kendte oste, danske som udenlandske.
Biblioteket
Jørgen Mønster Pedersen: 50 oste du skal smage før du dør, Gads Forlag 2009, 226 sider.
Den kendte vin- og madskribent viser vej til 50 fantastiske oste fra hele verden.
Biblioteket Saxo
Gunnar Roed: Ostehandelens leksikon, Ostehandlerforeningen for Danmark 1976, 103 sider.
Biblioteket Saxo
Biblioteket Saxo
Juliet Harbutt: Alverdens oste, Atelier 1999, 1. udgave, 256 sider
Guide til alverdens oste, inklusive 100 opskrifter med ost som vigtig ingrediens.
Biblioteket Saxo
Roz Harbutt, Denny & Juliet: Kokkens bog om oste, 1999, 256 sider
Biblioteket Atelier
Kirsten Iversen: Bogen om ost - mild moden mangfoldig - lav din egen ost, Niche 2011, 135 sider.
Grundig og vidende bog om ost, inklusive ostens kulturhistorie, biologi og kemi, ostetyper, ostefremstilling, osterecepter, opskrifter med ost.
Biblioteket Saxo Hjemmeproduktion Hjemmeriet
Kirsten Iversen: Hjemmelavet Ost, Klematis 2001, 72 sider
Biblioteket Hjemmeproduktion
Kirsten Iversen: Hjemmeosteri : Opskrifter og gode råd til hjemmemejeristen. Dansk Hjemmeproduktion 2011, 15 sider.
Biblioteket
Kirsten Iversen: Opskriftshæfte til ostelavning, Hjemmeproduktion.dk
Grundig trin-for-trin vejledning i ostefremstilling for hytteost, camenbert, brie, castello, feta, ost i olie, havarti, danbo, ricotta og flødeost. Med tegninger.
Hjemmeproduktion
J M Buch Kristensen: Osteteknologi, Erhvervsskolernes Forlag 2008 (3. udg.), 279 sider.
Lærebog i ostefremstilling for mejeriteknologer. Beskriver detaljeret fremstillingsprocessen ved de fleste kendte oste, danske som udenlandske.
Biblioteket
Jørgen Mønster Pedersen: 50 oste du skal smage før du dør, Gads Forlag 2009, 226 sider.
Den kendte vin- og madskribent viser vej til 50 fantastiske oste fra hele verden.
Biblioteket Saxo
Gunnar Roed: Ostehandelens leksikon, Ostehandlerforeningen for Danmark 1976, 103 sider.
Biblioteket Saxo
Ingen kommentarer:
Send en kommentar